3E Horses | Excellent Dressage Horses
Tel nr.: +31 6 11 07 36 54 E-mail: info@3e-horses.com Contact

Ons team

maurice3

Maurice:

“Door mijn kennis en ervaring weet ik hoe belangrijk een goed verkoopproces is. Uiteindelijk moet zowel de koper als de verkoper uiterst tevreden zijn. De aankoop van een paard is en blijft een investering. En tevens de start van een duurzame vertrouwensband. De afgelopen jaren ben ik voor diverse multinationals werkzaam geweest in management rollen op zowel tactisch, strategisch als operationeel niveau. De kennis en ervaring uit de zakenwereld is waardevol voor ons concept waarbij de nadruk ligt op de pre- en after-sales fase. Uiteindelijk staat de klant in ons concept centraal en begeleiden wij proactief van A tot Z.”

estelle1

Estelle:

“Ik heb op dit moment een talentvol dressuurpaard, Surabaya (Sir Donnerhall x Lord Sinclair), waarmee ik op PSG niveau train. Doel is om in 2019 ons internationale debuut te maken. De paardensport is en blijft een jurysport en daar moet je als amazone goed mee kunnen omgaan. In de afgelopen jaren heb ik gezien dat er nationaal en internationaal een verandering gaande is in wat de jury graag in proeven wil zien. De combinatie en harmonie is een grote rol gaan spelen. Daarom is ons concept gefocust op het samenbrengen van de juiste ruiter bij het juiste paard. Met als doelstelling: optimaal presteren.”

Wat ons kenmerkt

Vaste marktconforme verkoopprijzen

Geen commissionairs

Preselectie. Keuringen zijn vooraf al verricht

Persoonlijk contact

Onze partners

Om onze paarden zo fit en gezond mogelijk te houden, werken we nauw samen met een aantal betrouwbare partners. Het is van groot belang om te weten wat de wensen van onze klant zijn. Aan de andere kant is het onmisbaar om het paard en haar eigenaar goed te kennen. Daar kom je pas achter als je elkaar persoonlijk meerdere malen hebt gesproken. Zo proberen wij alle paarden eerst zelf, alvorens ze opgenomen worden in onze database. Op deze manier komen we erachter of de paarden bijvoorbeeld makkelijk na te rijden zijn, een makkelijke aanleuning hebben, balans hebben en voldoende expressie tonen. De paarden worden allemaal röntgenologisch en klinisch gekeurd zodat we aan de voorkant van het salestraject weten of er mogelijk iets mankeert. Op die manier kunnen we 100% transparant zijn naar onze klanten.

Yael foto rond

Paarden Osteopaat:
Yaël Tijsma

Osteopathie, dry needling en sportmassage voor paarden. Voor de gezondheid, het optimaal bewegen en presteren van uw paard. Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op de beweeglijkheid van alle weefsels binnen het lichaam. Alles in het lichaam van een paard beweegt, van spieren tot botten, van bindweefsel tot ingewanden. Doordat alles met elkaar samenhang heeft, kan een blokkade in een bepaald deel van het lichaam zijn uitwerking hebben ergens anders in het lichaam. Na een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek worden de opgespoorde problemen behandeld met de technieken die het meest geschikt zijn voor jouw paard.

smdc

SMDC Heesch
(Sporthorse Medical
Diagnostic Centre)

Het SMDC is een kwaliteitscentrum voor sportpaarden waar alle orthopedisch diagnostische onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, gecombineerd worden met ervaring, specifieke kennis en persoonlijke begeleiding.

acavallo2

Luxe ruitersportartikelen:
Amahorse & Acavallo

We mogen ons sinds kort trotse distribiteur noemen van Amahorse en Acavallo. Een ontzettend groot assortiment in luxe ruitersportartikelen. Zo heeft Acavallo onder andere een unieke zadelpad ontwikkeld voorzien van memory foam en gel. Geïnteresseerd? Neem contact op met Maurice voor mee informatie.

zadel

Professionele Zadelpas
Service: KM Worldriding

Tevens bieden wij bij de aankoop van een nieuw dressuurpaard een professionele zadelpas service. Onze vaste partner is KM Worldriding. Deze dressuurzadels bieden optimale bewegingsvrijheid en optimale ondersteuning voor de ruiter en amazone. KM biedt een supersnelle service voor het aanmeten en aanpassen van haar zadels. Zij komen bij u op de koffie, zo bespaart u tijd en dus kosten.

Chrissy foto

Bit- en hoofstelfitter:
Chrissy Fens

Tijdens mijn werk bitfit-consultant probeer ik het paard zo goed mogelijk te ondersteunen met een passend harnachement. Biomechanica van het paard is mijn passie; er is niets waarvan ik meer kan genieten dan een combinatie die “klopt” en waarvan de harmonie tussen ruiter en paard zo optimaal mogelijk is. Een passend hoofdstel en bit is van cruciaal belang in het correct functioneren van het (sport)paard, zodat het lichaam zo goed mogelijk kan ontwikkelen en er een verbeterde samenwerking met zijn ruiter tot stand komt. Door middel van een grondig vooronderzoek, uitgebreide kennis van de biomechanica van het paard en mijn opgedane ervaring heb ik veel combinaties tot een verbeterd functioneren kunnen helpen!